URANG SEDIA SEDANG KUALITAS LINGKUNG

Produk Panas

  • Polyurethane coating

    Lapisan poliuretan

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasi Detil Produk Waterborne Polyurethane lapisan palapis Polyurethane coatings waterproof tiasa dibagi kana hiji komponén sareng dua komponén. Palapis tahan cai hiji-komponén poliuretan, ogé katelah palapis tahan cai poliuretan uap-uap, mangrupikeun palapis waterproof-curing film-ngabentuk waterproof. Hal ieu dilarapkeun kana lapisan dasar tahan cai nalika dianggo sareng diubaran janten crosslink kana tangguh, ...

  • Elastomer polyurea waterproof coating

    Palapis waterproof Elastomer polyurea

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasion Advanced Polyurea Waterproof Coating Systems Teknologi palapis Polyurea mangrupikeun sistem anu langkung énggal sareng canggih tibatan anu tradisional dianggo dina aplikasi palapis waterproofing sareng pelindung. Nanging, Polyurea sanés sistem palapis khusus, éta sanés téknologi anyar. Nyatana, éta parantos dianggo suksés salami opat dasawarsa dina sababaraha aplikasi anu béda-béda di sakumna dunya. Polyurea coati kami ...

  • Metal roof waterproof coating

    Palapis hateup logam

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasi Rincian Produk A palapis anti-kualitas luhur didamel tina émulsi akrilik murni, pigmén kualitas luhur sareng pangisi, ditambih ku sistem tahan cai tina lawon poliéster anu henteu ditenun. Sistem tiasa janten papan lampu atap logam. Saluran atap anu luar biasa, palabuhan kipas, sendi pelat pelat logam, sekrup penguatan, talang sareng bagian lemah anu lemah sanésna nyayogikeun solusi anu lengkep sareng kacapean anu hadé ...

  • Swimming pool waterproof coating

    Kolam renang palapis waterproof

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasion Rincian Produk Mn-j55 anticorrosive and coating-proof coating J55 type anticorrosive coating is formed of modifikasi chlorosulfonated polyethylene, epoxy, acrylic acid and a variety of polymer sintétik résin, manik-manik nano, aditif sareng bahan organik sareng anorganik bahan polimérisasi lapisan anticorrosive, produkna ngagaduhan ciri non-toksik, non-polusi, tiasa diterapkeun dina permukaan baseuh. ABDI...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about-fengyuan-waterproof-2
  • about-fengyuan-waterproof-7

Pedaran singget :

Kantor pusatna di daérah bahan perang panggedéna di Tiongkok — Kota Shouguang. pabrik profesional kalayan seueur jinis palapis tahan cai! Sapanjang paningkatan produk sareng karya pamasaran anu saé, kami parantos ngekspor produk ka langkung ti 20 nagara. Wilujeng sumping ka pabrik urang!

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • Téknologi pangwangun palapis tahan cai polyurea

    1. Nyiapkeun coil tahan cai, palapis tahan cai, bunderan palapis campuran tong, alat ukur, kerok, sareng sajabana 2. Lapisan tahan cai kedah saimbang numutkeun pitunjuk produk, (komponén A: 20kg; kelompok B: 10kg), numutkeun babandingan A: B = 2: 1, sareng ...

  • Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi

    Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi. Mangrupikeun kelas sanyawa anu diwangun ku réaksi komponén isosianat sareng sanyawa amino. Komponén isosianat tiasa monomer, polimér, turunan isokyanat, prepolimer sareng semi-prepolimer. Polimér, anu ...

  • Pangetahuan Dasar ngeunaan Palapis Kalapis Cai Polyurea

    Polyurea mangrupikeun sanyawa anu serbaguna, sareng parantos dianggo hasil pikeun bak anti cai, garasi parkir, waduk, torowongan, sareng salaku pangeusi gabungan / caulk. Daptar matéri anu dijantenkeun palapis tahan cai sapanjang jaman panjang. Mangabad-abad, ...