Ngeunaan MingDing

Kantor pusatna di daérah bahan perang panggedéna di Cina --- Kota Shouguang. pabrik profesional kalayan seueur jinis palapis tahan cai! Sapanjang paningkatan produk sareng karya pamasaran anu saé, kami parantos ngekspor produk ka langkung ti 20 nagara. Wilujeng sumping ka pabrik urang!

Diakuan Ku Seueur Mitra Usaha

Sacara reueus, urang mangrupikeun perusahaan komérsial anu maju anu dikenal ogé pikeun P&P sareng kamampuan téknologi anyar meterial waterproof komersial. Sareng kami ngagaduhan persetujuan patén anyar unggal taun.

Di sagigireun éta, MingDing ngajaga kerjasama anu caket sareng ekslusif sareng seueur perusahaan komersial di Cina, AS, Kanada, Inggris, Mexico, Argentina, Chili, Filipina, Vietnam, Thiland, Guatemala sareng seueur deui.

Skala Kauntungan

Pabrik Modern Di-Imah
Garis Produksi Canggih
+
Kasus Téknik réngsé
+
Tanaga khusus

Pangunjung Kami

Jalur Produksi

Jalur Produksi

Tim Karep Sareng Profesionalisme

Unggal anggota MingDing ngabagi nilai anu sami tina bakti pikeun profési urang. Taat kana patokan profesionalisme anu luhur pikeun unggal proyék, kami didaptarkeun pikeun ngarengsekeun tangtangan anjeun dina sagala aspek sacara épéktip sareng sumanget. Di dieu urang gaduh tim anu hébat sareng kombinasi inklusif manajer pemasaran, insinyur téknis, manajer produksi, manajer kontrol kualitas, sareng seueur deui .