Taros Kami

SHANDONG MINGDING WATERPROOF MATERIALS CO., LTD

Alamat

980 jalan Nongsheng, jalan Shengcheng, Kota Shouguang, Kota Weifang, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

Telepon : + 86-13606475587
Wechat: + 86-13606475587
WhatsApp: + 86-13326361753

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami