Palapis waterproof Elastomer polyurea

Pedaran pondok:

Warna: Naon Warna
Penampilan: Cair
Bahan baku utama: Polyurea
Cara: Semprot
Tingkat: Bérés Mantel
Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa


Detil Produk

Tanda Produk

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Anti Abrasi

Sistem Palapis Kalapis Cai Polyurea Canggih

Lapisan poliuréa téknologi mangrupikeun sistem anu langkung énggal sareng canggih tinimbang anu tradisional anu dianggo dina aplikasi pelapis waterproofing sareng pelindung.

Nanging, Polyurea sanés sistem palapis khusus, éta sanés téknologi anyar. Nyatana, éta parantos dianggo suksés salami opat dasawarsa dina sababaraha aplikasi anu béda-béda di sakumna dunya.

Lapisan poliuréa kamimangrupikeun 100% padet, set gancang, spray-apply, dua komponén arasture polyurea elastomer. Sistem diwangun ku komponén A, kuasi-prepolymer beunghar NCO bébas, sareng komponén B, campuran poléteramin, panyambung amina sareng aditif sanés. Réaksi ieu gancang, teras-terasan réngsé dina sababaraha detik, sahingga meryogikeun campuran khusus sareng alat aplikasi kanggo dianggo ku awak aplikasi khusus. Kimia poliuréa unik ngamungkinkeun matéri ieu janten toleran kalembaban sareng suhu anu langkung handap nalika aplikasi. Ieu ngandung harti yén kalembaban anu luhur sareng uap anu disumputkeun dina beton gaduh pangaruh minimal dina panerapan produk ieu.

Kauntungan-Pasipatan Sadaya palapis Kalapis Cai Polyurea

Ramah Lingkungan
Bebas pelarut, diwangun ku rumus padet 100%. Produk poliur dianggap ramah lingkungan.

Stabilitas Termal
Stabilitas termal kana variasi suhu. Variasi cuaca boro mangaruhan kinerja palapis atanapi sipat adési.

Résistansi Kimia Sareng Pasipatan Mékanis
Résistansi kimia anu nyolok sareng pasipatan mékanis anu luar biasa. Ampir henteu palapis tiasa ngabandingkeun sareng Polyurea nalika ngeunaan sipat fisik anu tiasa kahontal.

Henteu Sensitipitas Pikeun Kalembaban
Polyurea stabil sacara hidrolisis sahingga kalembaban relatif atanapi résidu uap teu aya pangaruhna kana adhesion atanapi kinerja palapis.

Curing Ultra Gancang
Balik deui kana jasa atanapi ka prosesi salajengna langkung seueur langkung gancang tibatan palapis tradisional. Waktos gél kahontal dina sababaraha detik.

Adhesion Saé
Adhesion anu saé kana rupa-rupa substrat anu béda (beton, logam, kai sareng sajabana) bahkan dina handap asor sareng suhu anu ekstrim.

Berlaku Dina Permukaan nangtung Jeung Melengkung
Struktur arsitéktur rumit sareng detil tiasa dilapis ampir dina sagala ketebalan anu dipikahoyong, tanpa kendur.

Monolitik, Membran Seamless Saatos Ngubaran
Mémbran ieu uap permeabel, nyegah akumulasi Uap.

Bagan Struktur

Data Téknis

Henteu Barang Indéks
I II
1 Warna Pilihan
2 Padet 100%
3 Waktos gél 10 detik
4 Babandingan campuran (ku volume) 1: 1
5 titik kaingetan > 200 ° C
6 Disarankeun sumebarna ketebalan 1-2mm
7 Waktos garing Suhu, kalembaban sareng ketebalan pilem gumantung

Karakteristik Kinerja

Henteu Barang Spésifikasi
1 titik kaingetan > 200 ° C
2 Kakuatan regangan 15Mah 21Mah
3 Énggél tarik 350% 520%
4 Kakuatan cimata 59 KN / m 78 KN / m
5 Lalawanan pangaruh 1,5Kg · m 1,5Kg · m
6 Adhesion 2.6Mpa 2.6Mpa
7 Teu karasa Shore A85-95 Shore A80-90
8 Ketahanan cai, 0,4Mpa × 2h Teu karasa
9 Graviti khusus 1.02g / cm3 1.02g / cm3
10 Suhu jasa -50 ° C-150 ° C

Kualitas Saé Anu Ditingali

Aplikasi

Kamar mékanis

Daérah panyimpenan tiis

Basing sareng waduk

Sasak laut

Torowongan

Téknik bawah tanah

Menara tiis tina pembangkit listrik

Lapisan akuarium

Lapisan balong

Lapisan cai sareng cai limbah

Kasus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana