Palapis hateup logam

Pedaran pondok:

Warna: warni-warni
Penampilan: Cair
Bahan baku utama: Akrilik, Silikon
Cara: Semprot atanapi Sikat
Tingkat: Bérés Mantel
Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa
Substrat: Baja
Sertifikasi: ISO14001, CCC, RoHS, ISO9001
Kapasitas Produksi: 500000tons / Taun


Detil Produk

Tanda Produk

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Anti Abrasi

Rincian Produk

Palapis tahan cai anu saé kualitasna didamel tina émulsi akrilik murni, pigmén kualitas luhur sareng pangisi, ditambih ku sistem tahan cai anu didamel tina lawon poliéster anu henteu ditenun. Sistem tiasa janten papan lampu atap logam. Saluran atap anu luar biasa, palabuhan kipas, sendi pelat logam, sekrup penguatan, talang sareng bagian lemah anu lemah sanésna nyayogikeun solusi anu lengkep kalayan résistansi kacapean anu alus, tahan sepuh, fleksibilitas suhu rendah sareng élastisitas anu hadé. Ahli waterproofing hateup logam. Saatos garansi kadaluarsana, pangropéa anu leres sareng ngalereskeun tiasa manjangkeun periode jaminan.

Fitur

Waterproof Elastis Tinggi
Unik tinggi elastis tahan cai sareng holistik

Résistansi sepuh
Résistansi suhu luhur, résistansi suhu rendah, résistansi sepuh anu saé

Résistansi Korosi
Résistansi dampak anu saé, karat sareng tahan karat

Adhesion alus teuing
Adhesion logam alus teuing (afinitas), kuat adhesi

Ramah Lingkungan
Non-toksik, hambar, non-polusi, héjo

Kalenturan
Kalenturan suhu anu handap sareng élastisitas tinggi, gampang nuturkeun

Aplikasi lega
Aplikasi lega sareng konstruksi saderhana

Harga Kompetitif
Biaya umum murah sareng hargana murah

Data Téknis

Henteu Item tés I II
1 Kakuatan tarik Mpa ≥ 1.0 1.8
2 Perpanjangan saat istirahat% ≥ 360
3 Kalenturan suhu rendah (buleud 10mm kutub ngabengkokkeun 180 derajat) -10degree euweuh retakan -20degree euweuh retakan
4 Teu karasa (0.3Mpa, 30min) teu kaambeu
5 Eusi padet% ≥ 72
6 Waktos garing h Beungeut garing ≤ 4
Kering garing 8
7 Ingetan kakuatan tarik sanggeus perlakuan% Perlakuan panas ≥ 80
Perawatan Alkali ≥ 60
Perawatan asam ≥ 40
Perlakuan pelapukan jijieunan ≥ 80-150
8 Elongation di istirahat saatos perlakuan% Perlakuan panas ≥ 200
Perawatan Alkali≥
Perlakuan asam≥
Pangubaran pelapukan jijieunan≥ 200
9 Laju pemanasan% manjang ≤ 1.0
Disingget ≤ 1.0

Kasus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana