Warta

  • Saran ngeunaan panggunaan polyurea

    Polyurea mangrupikeun élastomer anu dibentuk ku réaksi komponén isosianat sareng komponén sanyawa amino. Éta kabagi kana murni poliuréa sareng semi poliuréa. Pasipatanana bénten. Ciri anu paling dasar tina poliuréa nyaéta anti korosi, tahan cai, tahan maké, sareng sajabana, Kusabab ...
    Maca deui
  • Naon poliuréa anu saé?

    Polyurea elastomer, bahan héjo anyar anu dikembangkeun pikeun nyumponan sarat panyalindungan lingkungan, ngahijikeun sababaraha fungsi sareng fungsi. Sipat fisik sareng kimia anu saé sareng stabilitas termal anu saé ngajantenkeun poli poli elastomer paménta ageung di pasar. Salaku panyalindungan, poliuréa nyaéta ...
    Maca deui
  • Doggerel tahan cai: rumus pithy pikeun konstruksi rékayasa waterproof

    Formula Konstruksi 1 Indoor waterproof janten aman, sareng jalan dasarna kedah padet tanpa bata murag. Lebu ogé ngagaduhan pangaruh anu hébat, nyangsang konstruksi sareng kualitas henteu saé. Kalimat ieu ngeunaan persyaratan jamban jero ruangan tahan cai pikeun tingkat akar jukut. Upami kakuatan o ...
    Maca deui
  • Analisis komparatif kaunggulan sareng kalemahan mémbran tahan cai sareng palapis waterproof

    Kusabab béda komposisi bahan sareng penampilan antara mémbran tahan cai sareng lapisan waterproof, ciri bahan, téknologi konstruksi, bagian anu lumaku sareng lingkungan aplikasi béda-béda. Insinyur waterproof Degao ngadamel perbandingan parfum komprehensif ...
    Maca deui
  • Pilihan pakakas konstruksi pikeun palapis waterproof

    Sagala jinis alat anu dianggo dina operasi palapis anti cai mangrupikeun cara penting pikeun téknologi konstruksi. Kualitas pamilihan alat sareng panggunaan terampil ogé faktor anu penting pikeun ningkatkeun téknologi konstruksi. 1. Sikat karét. Kalayan akar kandel sareng sirah ipis, éta ngagaduhan alat karét karét anu alus, ...
    Maca deui
  • Sapuluh patarosan sareng sapuluh jawaban konstruksi palapis tahan cai! Anjeun ngartos?

    Kahiji: salami anjeun sikat tilu kali, henteu kandelna penting? Lapisan tahan cai sanés kedah ngan ukur ngagaduhan sarat dina jumlah kali sareng arah sikat sikat, tapi ogé kandelna unggal waktos. Komo upami teu aya kabocoran dina tés cai tertutup, éta tiasa ...
    Maca deui
  • Construction technology of polyurea waterproof coating

    Téknologi pangwangun palapis tahan cai polyurea

    1. Nyiapkeun coil tahan cai, palapis tahan cai, bunderan palapis campuran tong, alat ukur, kerok, sareng sajabana babandingan A: B = 2: 1, sareng ...
    Maca deui
  • Polyurea waterproof coating is a high-performance waterproof material

    Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi

    Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi. Mangrupikeun kelas sanyawa anu dibentuk ku réaksi komponén isosianat sareng sanyawa amino. Komponén isosianat tiasa monomer, polimér, turunan isokyanat, prepolimer sareng semi-prepolimer. Polimér, anu ...
    Maca deui
  • Basic Knowledge Of Polyurea Waterproof Coatings

    Pangetahuan Dasar ngeunaan Palapis Kalapis Cai Polyurea

    Polyurea mangrupikeun sanyawa anu serbaguna pisan, sareng parantos dianggo hasil pikeun bak anti cai, garasi parkir, waduk, torowongan, sareng salaku pangeusi gabungan / caulk. Daptar matéri anu dijantenkeun palapis tahan cai sapanjang jaman panjang. Mangabad-abad, ...
    Maca deui