Téknologi pangwangun palapis tahan cai polyurea

1. Nyiapkeun coil tahan cai, palapis tahan cai, bunderan palapis campuran tong campuran, alat ukur, scrapers, jsb.
2. Lapisan tahan cai kedah saimbang numutkeun pitunjuk produk, (komponén A: 20kg; kelompok B: 10kg), numutkeun babandingan A: B = 2: 1, sareng jumlah campuran anu saéna nyaéta 30kg.
3. Lapisan tahan cai kedah diaduk rata, waktos aduk sakitar 3-5 menit, sareng aduk dugi cairan campuran tina dua komponén A sareng B bersinar hideung hideung.
4. Nalika suhuna langkung handap tina 5C, pikeun mastikeun kualitas pangwangunan, bari diaduk palapis tahan cai, 3-8% beurat palapis tahan cai tiasa ditambihan salaku langkung ipis; uap teu langsung ogé tiasa dianggo pikeun misahkeun komponén kahiji sareng kadua lapisan palapis cai. Preheating, tapi nalika preheating, duanana komponén A sareng B henteu kedah kakeunaan cai, sareng pemanasan seuneu terbuka dilarang pisan.
5. Mimiti cet tahan cai anu diaduk rata tina hiji tungtung hiji sisi témbok ballast, tuang cet tahan cai, sareng oléskeun kerok kana tungtung anu sanésna numutkeun lebar lukisan sakitar 90cm.
6. Lapisan tahan cai henteu kedah ngaleuwihan 20 menit paling anyar tina akhir pergaulan dugi ka réngsé ngalukis.
7. Lapisan tahan cai kedah diterapkeun merata, kalayan ketebalan 1,5m, sareng dua lapisan kedah disambungkeun ogé.

Paving mémbran waterproof
1. Paving bahan coiled waterproof dilumangsungkeun dina urutan – ngalukis palapis waterproof na – peletakan bahan coiled waterproof; sareng mimiti neundeun témbok ballast dina hiji sisi.
Nalika mémbran waterproofing parantos dibéréskeun, anu sanésna bakal diletak.
2. Bahan coiled waterproof kedah disebarkeun kana akar batin tina témbok tungtung, témbok jero sareng luar.
3. Nalika diaspal, kerok digunakeun pikeun nyorong bahan coiled waterproof kalayan lancar, sareng ngajantenkeun ujung bahan coiled waterproof teu aya jangjang sareng teu kendang kerung di bagian sanés.
4. Nalika bentang balok langkung ageung tibatan 16m, diidinan tumpang tindih sakali dina arah bujur mémbran tahan cai.


Pos waktos: Mei-27-2021