Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi

Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi. Mangrupikeun kelas sanyawa anu diwangun ku réaksi komponén isosianat sareng sanyawa amino. Komponén isosianat tiasa monomer, polimér, turunan isokyanat, prepolimer sareng semi-prepolimer. Polimér, anu diwangun ku réaksi sanyawa amina multi-terminal atanapi polimér kalayan semi-prepolimer ngandung polyisocyanate ngandung gugus uréa berulang

Lapisan tahan cai Polyurea mangrupikeun bahan tahan banting kinerja tinggi. Mangrupikeun kelas sanyawa anu diwangun ku réaksi komponén isosianat sareng sanyawa amino. Komponén isosianat tiasa monomer, polimér, turunan isokyanat, prepolimer sareng semi-prepolimer. Polimér, éta mangrupikeun kelas tina polimér makromolekul sareng struktur dumasar urea anu diulang dina molekul anu dibentuk ku réaksi sanyawa amina multi-terminal atanapi polimér sareng semi-prepolimer anu ngandung polisokyanat. Lapisan tahan cai Polyurea dianggo dina konstruksi tahan cai modéren Hal ieu seueur dianggo. Dibandingkeun sareng lapisan tahan cai anu sanés, naon ciri palapis tahan cai polyurea? Naon anu kedah diperhatoskeun dina konstruksi? Éditor ieu bakal nyaritakeun ciri sareng pancegahan pangwangunan palapis tahan cai polyurea. Kuring miharep éta tiasa ngabantosan anjeun.


Pos waktos: Mei-27-2021