Lapisan poliuretan

Pedaran pondok:

Warna: warni-warni
Penampilan: Cair
Bahan baku utama: Poliuretan
Cara: Semprot
Tingkat: Bérés Mantel
Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa


Detil Produk

Tanda Produk

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Anti Abrasi

Rincian Produk

Palapis waterproof Polyurethane Waterborne

Lapisan waterproof poliuretan tiasa dibagi kana hiji komponén sareng dua komponén.
Palapis tahan cai hiji-komponén poliuretan, ogé katelah palapis tahan cai poliuretan uap-uap, mangrupikeun palapis waterproof-curing film-ngabentuk waterproof. Éta dilarapkeun kana lapisan basa anu tahan cai nalika dianggo sareng diubaran pikeun nyebrang kana mémbran waterproofing karét anu lemes, lemes sareng seamless ku ngaréaksikeun kalembaban dina hawa.

Kakuatan luhur lapisan poliuretan tahan cai mangrupikeun palapis anti cai réaktif pikeun komponén dua réaktif. Kakuatan luhur lapisan poliuretan panutup tahan cai Dua komponén réaksi kimia-diubaran prepolymer isocyanate-termaced diala ku polycondensation of polyet sareng isocyanic acid. Komponén B diwangun ku palastik, agén pangubaran, kandel, akselerator, sareng pangisi. Komposisi cairan warna. Nalika dianggo, dua komponén A sareng B sacara seragam dicampurkeun dina proporsi, dilapis dina permukaan lapisan dasar tahan cai, sareng sering diubaran ku panyambung suhu pikeun ngabentuk pilem karét anu élastisitas, kakuatan tinggi sareng daya tahan, janten waterproofing.

Lapisan waterproof polyurethane waterborne umumna ngarujuk kana lapisan komponén poliurétana lapisan palapis, sareng minyakna ngarujuk kana lapisan komponén poliurétana dua lapisan; upami ngabandingkeun, kinerja cai ampir sami, hargana ogé langkung mirah, hal anu paling penting pikeun diperhatoskeun di lingkungan panggunaan! Nanging, palapis waterproof polyurethane waterborne langkung ramah lingkungan.

Fitur

Langsung Dilarapkeun

Éta tiasa langsung dilarapkeun dina sababaraha rupa base base baseuh atanapi garing

Adhesion Kuat

Bahan polimér dina pilem palapis tiasa nembus kana sela-sela permukaan dasar

Kalenturan Saé

Pilem palapis ngagaduhan adaptasi anu kuat pikeun ékspansi atanapi retakan lapisan dasar, sareng ngagaduhan kakuatan tarik anu luhur

Ramah Lingkungan

Lingkungan héjo, henteu-toksik, henteu raos, henteu polusi, henteu ngarugikeun awak manusa

Résistansi Cuaca Saé

Suhu luhur henteu ngalir, suhu handap henteu rengat, kinerja anti sepuh anu hadé, tiasa nahan minyak, anggo, ozon, asam sareng korosi alkali

Pidéo Anu Kacepet pisan

Pilem pelapisna padet, lapisan tahan cai lengkep, teu aya retakan, teu aya pinholes, teu aya gelembung, koefisien perméabilitas uap cai alit, sareng ngagaduhan fungsi tahan cai sareng fungsi panghalang gas.

Pangwangunan saderhana

jaman pangwangunan pondok tur pamaliharaan merenah

Rupa-rupa Kelir

Rupa-rupa warna tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun

Kasus

Aplikasi

Hateup

Ruang kolong

Dapur

Toilét

Tembok

Kolam renang

Balong lauk

Embung

Teras

Pipa

Karakteristik Kinerja

Henteu Barang Indikator téknis
Abdi ngetik Tipe II III jenis
1 Eusi padet% ≥ 85
2 Waktos garing Permukaan garing ≤ 12
Bener garing ≤ 24
3 Kakuatan Raheut Mpa ≥ 2.0 6.0 12.0
4 Elongation di istirahat ≥ 500 450 150
5 Teu jelas 0.3Mpa 30Min teu kaambeu
6 Lentong suhu handap ºC ≤ -35
7 Kakuatan beungkeut Mpa ≥ 1.0
8 Ngaronjatkeun Dugi ka 20min, Henteu atra tanda waos

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana