Produk

  • ONE COMPONENT POLYURETHANE SEALANT
  • WATERBASED ECO FREINDLY EPOXY FLOOR

    ECO EBREU AYA LEBIH LANJUT LAPORAN

    Naon Epoxy Dumasar Cai?
    Epoxy anu ditanggung ku cai mangrupikeun salah sahiji bahan homogen anu diwangun ku cara hidrasi anu béda tina résin epoxy. Beda sareng epoxies biasa, éta tiasa dibubarkeun sacara seragam dina fase cai.
    Komposisi: résin Epoxy, agén curing epoxy waterborne, cai.
    Cara ngalaksanakeunana: emulsification.

  • Multifunctional coating spraying machine

    Mesin nyemprot palapis multifungsi

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasi Rincian Produk 1. Mesin nyemprot Waterproof tiasa dianggo pikeun bahan tahan cai JS, bahan tahan cai kristal perméabel anu didasarkeun semén, palapis tahan cai polyurethane, agén tahan cai, nyemprot jero rohangan sareng outdoor, bubur semén, bubuk dempul, grouting waterproof sareng permukaan tahan cai, plafon, témbok, lapisan, Lansekap, pelapis épék relief, nyemprot karajinan, cet lateks, batu cadas, patung, s ...
  • Cement-based permeable crystalline waterproof coating

    Pelapis anti-kristal kristén perméabel anu dumasar kana semén

    Pelapis anti-kristal kristén perméabel anu didamel dumasar kana semén mangrupikeun bahan tahan cai anu bubuk tipis didamel tina semén khusus, keusik quartz sareng bahan sanésna. Saatos aksi sareng cai, zat kimia aktif dina bahan nembus kana beton ngalangkungan cai pamawa, ngabentuk kristal anu leyur dina beton sareng ngahalangan saluran kapiler, sahingga ngajantenkeun beton kompak sareng tahan cai.

  • K11 Rubber Film Waterproof coating

    K11 Karét Pilem palapis waterproof

    Anti Cai Anti Korosi Anti Rusty Anti Pangaruh Anti Slip Anti Abrasi Rincian Produk mangrupikeun jenis bahan tahan cai anu dirobih ku substrat semén sintétik tahan alkali. Data téknis: item I II Kakuatan tarik Mpa ≥ 1.2 ≥ 1.8 pemanjangan ≥200 ≥80 teu tahan 30min 0.3mpa 30min 0.3mpa Bendability suhu rendah -10 derajat -10 derajat tahan Panas 100 derajat tahan Panas 100 derajat Fitur produk: Éta tiasa dilarapkeun. ..
  • BOPP Adhesive Packing Tape

    Pita Pakét Perekat BOPP

    Warna: warni-warni
    Bahan: BOPP
    Waterproof: Kaluar cai
    Jumlah Per Box: 49daptar
    Paket Angkutan: ku Karton

  • Waterproof Blanket / Bentonite Geosynthetic Clay Liner GCL

    Selimut Waterproof / Bentonite Geosynthetic Clay Liner GCL

    Jenis: Bahan Roll Waterproof
    Bentuk Genténg Siling: Gulung
    Bahan: Geotextile sareng Bentonite
    Kandel: Naon waé
    Tipe Kotak Plafon: Bentonite
    Perawatan permukaan: Roll Coated
    Spésifikasi: 4-6mx50m
    Kapasitas Produksi: 10000 Pasagi Méter / Dinten
    Sertifikasi: ISO

  • Waterproof Butyl Tapes

    Kaset Butil Tahan Cai

    Jenis: Bahan Panyegelan Gedong
    Bentuk Genténg Siling: Gulung
    Bahan: Butil
    Kandel: 1mm , 1.2mm , 1.5mm
    Lebar: 5cm-100cm (ngaropea)
    Tile Tile Plafon: Lem Butil
    Perawatan permukaan: Pilem dilapis
    Kapasitas Produksi: 10000000m2 / Sen
    Sértipikasi: ISO, MSDS

  • SBS Modified Bitumen Waterproof Membrane

    SBS Modified Bitumen Membran Waterproof

    Nami Produk: SBS
    Jenis: mémbran waterproof
    Bahan: Bitumen, alas dasar, pilem pe
    Kandel: 3.0mm 4.0mm 5.0mm
    Panjangna: 7.5m 10m 15m
    Warna: sakumaha saratna anjeun
    Sértipikat: ISO9001, ISO14001
    Basis ban: Ban poliéster ban Fiberglass
    Bahan permukaan: Film poliétilén keusik halus sareng sajabina
    Kamampuhan Suplai: 20000000 Pasagi Méter / Pasagi Méter per Taun

  • PVC Waterproofing Membrane

    Mémbran waterproofing PVC

    Jenis: Bahan Roll Waterproof
    Bentuk Genténg Siling: Gulung
    Bahan: PVC
    Kandel: 1.2mm, 1.5mm, 2mm
    Tile Tile Plafon: Plafon Fiberglass
    Perawatan permukaan: Tonjolan

  • Reflective Insulating Waterproof Coating

    Palapis waterproof insulasi reflektif

    Warna: warni-warni
    Penampilan: Cair
    Bahan baku utama: Akrilik, Silikon
    Cara: Semprot atanapi Sikat
    Tingkat: Bérés Mantel
    Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa
    Spésifikasi: 25 / 20kg / tong
    Sertifikasi: ISO14001, CCC, RoHS, ISO9001

  • Transparent Waterproof Glue

    Lem Waterproof transparan

    Penampilan: Cair
    Bahan baku utama: Akrilik
    Cara: Sikat
    Tingkat: Bérés Mantel
    Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa
    Kapasitas Produksi: 500000barrels / Taun
    Sertifikasi: ISO9001

12 Teras> >> Halaman 1/2