Mémbran waterproof SBS

  • SBS Modified Bitumen Waterproof Membrane

    SBS Modified Bitumen Membran Waterproof

    Nami Produk: SBS
    Jenis: mémbran waterproof
    Bahan: Bitumen, alas dasar, pilem pe
    Kandel: 3.0mm 4.0mm 5.0mm
    Panjangna: 7.5m 10m 15m
    Warna: sakumaha saratna anjeun
    Sértipikat: ISO9001, ISO14001
    Basis ban: Ban poliéster ban Fiberglass
    Bahan permukaan: Film poliétilén keusik halus sareng sajabina
    Kamampuhan Suplai: 20000000 Pasagi Méter / Pasagi Méter per Taun