Kolam renang palapis waterproof

Pedaran pondok:

Modél: FYC
Warna: warni-warni
Penampilan: Bubuk Cair
Bahan baku utama: Poliuretan
Cara: Sikat
Tingkat: Bérés Mantel
Metode Pangeringan: Pangeringan Hawa
Substrat: Beton
Mérek dagang: karajaan karajaan
Kapasitas Produksi: 500000ton
Sertifikasi: ISO14001, ISO9001


Detil Produk

Tanda Produk

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Anti Abrasi

Rincian Produk

Mn-j55 anticorrosive sareng palapis Uap-buktina

Jinis anticorrosive palapis diwangun ku modéren poliétilén klorosulfonat, époksin, asam akrilik sareng rupa résin sintétik polimér, manik-manik, bahan aditif sareng bahan organik sareng anorganik lapisan polikéris antioksida, produkna ngagaduhan ciri anu teu toksik, non-polusi , tiasa dilarapkeun dina permukaan baseuh.
Mangrupikeun bahan palapis anu paling idéal pikeun menara pendingin pembangkit listrik.

Aplikasi

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Anti Cai

Anti Korosi

Anti Rusty

Anti Pangaruh

Anti Slip

Data Téknis

Henteu pagelaran Indikator téknis
1 Waktos garing (h) Permukaan garing ≤2h
Pisan garing 4 h
2 Kakuatan beungkeut ≥0.5MPA
3 Kakuatan pangaruh / cm > 40
4 Lalawanan nyeuseuh > 2000 kali
5 Adhesion (Metode kisi jajar)% 100
6 Kalenturan (mm) ≤ 1
7 Lalawanan ka sedeng kimia, 3% H2SO4,
leyuran 96h, 10% larutan NaOH 96 jam,
sareng 10% larutan NaCL 96h
Pilemna henteu robih sareng henteu kaluar

Kasus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana